ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Отказана доставка

Клиентът има право да откаже доставката на поръчаният от него продукт в следните случаи:

► Цената не съответства на посочената в сайта;
► Доставената стока е видимо повредена;
► Не е спазен предварително уговорения срок за доставка с повече от 3 работни дни;
► Доставената стока не съответства на поръчаната от клиента;

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 


Връщане на закупена стока

Клиентът има три възможности:
–    Да му бъде възстановена пълната сума, при връщането на продукта
–    Да замени продукта за други артикули от онлайн магазина
–    Да върне продукта, а Drama-boutique.com да запази сумата на името на клиента, за да може той да се възползва от нея, когато желае


1.    Възстановяване на сумата

Закупена стока може да бъде върната в срок от седем дни от получаването й, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Клиентът изпраща и касовата бележка, заедно с продукта. Разноските по връщането на стоката са за сметка на Клиента, освен в случаите на фабричен дефект, в които те се поемат от Търговеца. 

2.    Замяна на продукта за други артикули от онлайн магазина 

Клиентът трябва да се свърже с Drama-boutique.com до 7 дни от получаването на заявката си.


Процедура при дефектни продукти

В случай на видими фабрични дефекти, рекламациите трябва да бъдат изпратени на Търговеца в рамките на до пет дни, след получаване на стоката, а в случай на скрити фабрични дефекти (дефекти които могат да бъдат открити по-късно от Клиента), рекламациите трябва да стигнат до Търговеца до пет дни след откриването на дефекта.

Shopping Cart
Scroll to Top