1.Поръчка

Drama-boutique.com приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден от 9:00 до 19:00 часа. Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма „Спиди“ АД и куриерска фирма „Еконт – Експрес“ ООД. Поръчки, направени след 17:00 часа се обработват/изпращат на следващия ден. 
Под снимката и описанието на всеки продукт стои бутон „Добави в Количката”. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате. След като натиснете „Поръчай“, се появява форма за поръчка, която трябва да попълните. Общата стойност включва цената на отделния продукт за един брой и в български лева, ДДС и стойността на доставката. 
На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката. Моля проверете дали сте го получили и ако не сте, се свържете с нас на 0882069892. Поръчката се счита за потвърдена при потвърждение по email (автоматично се генерира линк, който клиента получава на своята електронна поща). Клиентът не получава телефонно обаждане за потвърждение на поръчката. 

2. Доставка

Цената за доставка се изчислява спрямо тарифите на  „Спиди“ АД и Еконт – Експрес ООД  за страната. Доставката варира между 4 и 10 лв. Стоката се изпраща с опция за преглед и тест.

В случай, че Клиентът не желае продукта, може да го върне директно на куриера. В случай на връщане, Клиентът е длъжен да заплати обратната доставка. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга), както и експресната доставка не са безплатни и са за сметка на Клиента. Фирмата си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. 
За поръчки в България – доколкото не е уговорено друго, срокът за доставка на налични стоки е три работни дни, считано след датата на потвърждаване на заявката от Търговеца. Търговецът си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това, при приемане на вашата поръчка. 
При забавяне на доставката, Търговецът не дължи неустойка на клиента. 
Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Търговецът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. 
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Търговецът не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.
При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Търговецът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. 

Shopping Cart
Scroll to Top